Nyckelord

iphone 4

Besöker

Jag har en iPhone 4!

Helt tokigt. Den släpptes igår, och jag hade inte en tanke på att jag faktiskt skulle få tag i en. Men jag tänkte att det var värt att testa, och traskade ner när jag trodde den lokala Telia-butiken öppnade. Det visade sig vara en timme tidigare, men jag ställde mig i kö ändå.

En timme senare hade jag min telefon; en av de sista de hade. I rule!

I natt drömde jag att jag var och spankulerade i den lokala stormarknaden, och fick där se att de sålde iPhone 4! What! Varför hade inte jag fått veta att den börjat säljas? Men det hade den tydligen, med ett stort glittrande paket liggandes på disken. iPhone 4 stod det med stora bokstäver över hela ytan. iPhone fucking 4, utbrast jag i smått extas, och betalade glatt de sisådär 5999 kr den kostade.

När jag kom hem kastade jag mig direkt på golvet och började likt en gremlin att slita upp paketet, bara för att se att däri fanns en kamera. Jag tittade förundrat på den svarta formen i paketet, lyfte på den och tittade under. Ingen telefon. Lyfte på strömkabeln. Ingen iPhone.

Den resterande drömmen gick mest ut på huruvida jag skulle få lämna tillbaka paketet eller inte. Således kan vi alla konstatera att jag måste ha ett extremt underhållande liv som drömmer så magiskt fantasifulla saker.