Nyckelord

inspiration

Besöker

Just nu känns det som att den här bloggen hostar sina sista dödsrosslingar innan flatline:n är ett faktum. Jag vet inte riktigt varför. Jag har en underbar flickvän – ja, det är sant. Men det förklarar inte varför varken fantasin eller inspirationen finns där. Jag befinner mig i nåt slags brainfog-stadie där det känns ungefär som att det är en blockad i hjärnan som förhindrar mig från att tänka klart. Som att det är ett abstrakt hinder framför mig, och så snart jag kommit över det kommer tankarna att flöda fritt.

Dessutom har jag väldigt svårt att hitta ord, både i skrift och tal. Mest tal; eller det är väl det jag märker allra tydligast. Är det såhär för alla människor? Jag tycker att det är minst tio gånger om dagen jag tvingas säga ”nä, det ordet är försvunnet just nu” mitt i en mening.

Antingen genomlider jag en period av extrem tankspriddhet, eller så är det nån slags hjärntumör på gång. Den som lever får se. Förutom om tumören trycker mot synnerven, då får jag inte se. Haha. Lite humor sådär.

FÖRLÅT för att jag inte bloggat på så länge. Det är inte okej, jag förstår ju det. Men ändå så… Jag vet inte. Det är inte så kul att blogga längre. Jag har ingenting att skriva om. Det händer ingenting.

Att jag ska blogga om mitt liv på någon sorts kontinuerlig basis är just nu lika svårt som att jag skulle försöka skriva en 400 sidors avhandling om olika sorters elementarpartiklar. Så antingen har jag tappat det. Eller så är jag deprimerad. Eller så har jag bara fått en osynlig stroke som förhindrar mig från att ha något som kan liknas vid fantasi och inspirationsförmåga.

Men jag kommer tillbaka, så fort jag hittar fantasin igen.