Nyckelord

ilandsproblem

Besöker

Ni vet när man sitter vid datorn en kväll. Så blir man plötsligt sugen på nånting att äta, och reser sig för att scanna genom kylen på jakt efter något att stoppa i sin ack så utsvultna mun. Man bestämmer sig först att inmundiga en coca cola eller annan likvärdig läskedryck, men kan sedan inte riktigt bestämma sig för vad man ska äta till den. Resultatet blir att man står och håller i colan, varpå den blir iskall i handen och det gör ont.

Ni vet det? Det tycker jag är jobbigt.

Jag fick ett bra låttips idag. Jag är en riktig allätare när det gäller musik, men den här låten tilltalar mig nåt enormt.

Det finns bara ett problem. Låten blir inte bra förrän vid 01:00, och inte RIKTIGT bra förrän vid 03:00. Då måste man hålla på och spola hela tiden, för att få de delar man gillar. Det känns oerhört jobbigt. OERHÖRT.

Fy fan. Jag har det inte lätt alltså.

Igår tvättade jag kläder, och efter en stunds malande i den där maskinen var det klart och jag hängde upp det på tork i stället ovanför badkaret. Problemet var bara att jag skulle duscha i morse. Det gick ju inte, med den fortfarande småblöta tvätten hängandes i ansiktet. Så då fick jag stå krökt i duschen, med benen vitt isär för att spjärna emot eventuellt halkande. Ett tag gick jag nästan ner i spagat i badkaret. Det måste sett väldigt märkligt ut.

Det hade inte blivit roligt att förklara för ambulansmännen hur jag fastnat så, om det behövts.

… eller tja, nånting är det i alla fall.

Jag tänkte precis ta en dusch. Klädde av mig (andas, kvinnor, andas!). Men så blev jag så sötsugen, så jag gick och nallade från en gammal godispåse.

Då var jag tvungen att äta upp godiset innan jag gick in på toaletten, eftersom jag tycker att det är hemskt ofräscht att äta på toaletten. Men samtidigt var godiset så gott att jag bara ville ha mer. Så då åt jag mer, trots att jag ville komma iväg och duscha.

Så nu står jag i princip helnaken i köket och äter godis rakt från skåpet. Jag kommer inte därifrån.