Nyckelord

hat

Besöker

Nu, mina vänner, är det dags att spy galla litegrann.

Vet ni vad jag hatar? Vet ni det? Ja, ni vet säkert om något jag hatar. Fula reklamer, macho-stil, djurplågeri. Men något jag hatar minst lika mycket är folk som lägger upp random bilder på Facebook, och sen taggar alla sina kompisar mitt i bilden. Liksom, bara en bild på en kamel eller en gammal afrikansk tant eller en penis gjord av trolldeg. Där ingen av de taggade egentligen är med.

Nu har det dessutom blivit på modet att hitta på olika utmaningar och lekar, skriva reglerna under bilden och sen tagga alla man vill ska vara med. Okej, kanske roligt för några få, men vi andra tvingas få informationen att nån gemensam vän blivit taggad där, och sedan är det bara en väldigt ful bild på en väldigt ful grej, och då känner åtminstone jag hur jag vill… liksom… ta hela jordklotet… och äta upp det. Och sedan… nngh.. skita ut det och… stampa på det! GAAH!

De som uppskattar ovanstående lekar är förmodligen ungefär samma personer som har installerat alla applikationer som finns på hela facebook, och som nu spenderar dagarna med att ha ninjafighter med sina likasinnade 35-åriga vänner som också precis upptäckt internet.

Jag vill MÖRDA personer som gör på det sättet. Jag HATAR er. Hör ni det?!

Alltså… Tre’s reklamer. Jag tror att jag blir vansinnig. De har lyckats samla de fulaste dialekterna Sverige har att erbjuda på samma ställe. Om jag inte tyckte östgötska var fult tidigare så gör jag det garanterat nu. Och tror att alla norrlänningar har max 7 i IQ samt är bögar. Tre har förstört min världsbild.

Jag kan erkänna att jag inte var något fan av Tre innan heller. Men nu är det en ny känsla. Jag hatar dem och vill slå dem i huvudet med en spade tills de blir dåsiga, mala dem i en enorm kaffekvarn och sprida ut kornen på ohelig mark någonstans i Bollnäs.

Nä, skärpning nu. Antingen får de komma på något nytt koncept eller ge oss tv-tittare några extra sekunder innan reklamen börjat, så man hinner sätta på mute. Har inte ni också tröttnat?