Nyckelord

Hanna

Besöker
Durspel!
Hannas present!

Hanna fyllde år bara några dagar efter att vi träffades första gången, så jag gav henne aldrig nånting. Igår var det alla hjärtans dag, så hon fick en kombinerad present av mig då. Hon sa för ett tag sen att hon tycker det är häftigt med dragspel, att hon skulle vilja ha ett. Då började jakten. Till slut fick jag tag i ett (eller rättare sagt ett durspel, men för lekmannen är det samma lika). Testade det lite innan jag efter bästa förmåga slog in det, för att se att allt funkade. Asroligt! Ville nästan ha det själv, men istället riktigt längtade jag efter att få ge henne det, eftersom jag anade att hon skulle bli glad.

Och det blev hon! Vi spenderade halva helgen med att spela ”Bella Notte” och temat till Amelie från Montmartre. Romantiken i luften var så tät att man kunde klyva den med yxa.

Är jag världens bästa pojkvän or what?

Ibland undrar jag varför jag gör olika saker. Varför jag inte tänker överhuvudtaget. För ungefär en timme sedan beställde jag ett abonnemang från webbhotellet one.com, eftersom de erbjuder lägre pris, fri trafik och lite större lagringsplats än jag har nu. För ca 50 minuter sedan mailade jag och ångrade ordern, efter att ha läst på lite bättre. One.com är nog bra, men de är inte så bra att de är värda att byta till. Oderland, som jag har, är jag jättenöjd med. Så de får ha kvar mig som kund ett tag till.

Jag fattar bara inte. Först beställer jag en laptop (ja, en laptop var det) för 11 000 och ångrar den. Och nu beställer jag ett års webbhotell och ångrar det. Nåja, huvudsaken är väl att jag inser mina misstag i tid. Men det är ändå en rätt obehaglig trend. Snart blir jag väl omyndigförklarad.

Hanna är och ser Anna Ternheim live på Cirkus. Jag är ganska jätteavundsjuk faktiskt. Hon ringde och lät mig lyssna till slutet av ”Today is a good day”. Mäktigt!

Idag var jag hos mormor förresten. Hon har världens grinigaste katt; Musse heter han. Mormor måste upp klockan ett varje natt och ge honom mat. Gör hon inte det så bits han i näsan. Puttar hon då bort honom så fräser han. Behöver jag säga att Musse är jättetjock?