Nyckelord

Hångel

Besöker

Just ja! Jag kom att tänka på en grej gällande min studentskiva som jag berättade om för några dagar sen.

Jag hånglade ju med en estettjej på skivan. Det roliga var att en klasskompis fotade hela spektaklet, och visade mig bilden dagen efter. Där satt jag i ett hörn, och såg ut som att jag försökte äta upp det lilla livet. Alla skrattade gott.

Jag försökte köpa bilden av honom, men han totalvägrade. Vet inte vad för slags perversa ändamål han ville behålla bilden för, men så blev det i alla fall. Hursomhelst var de väl bättre än mina egna; jag ville nämligen köpa bilden för att kunna ha som påminnelse om den där kvällen då jag fick hångla. Hur patetiskt är inte det, liksom? Det var nog lika bra att jag inte fick den.

Om några år kommer den väl auktioneras ut. ”Ung man slickar okänd kvinnas gom – budgivningen startar vid 300 000 pund.”

Inatt drömde jag att jag hånglade igen. Denna gång hade en kompis till mig från värmland fått för sig att hålla en fest för mig. Så hade hon bjudit in en massa töser. Jag fattade tycke för en rödhårig tös. Helt plötsligt skulle vi alla bada i en stor bassäng, och jag och den rödhåriga tösen sjönk ner till botten och pussades.

Kommer drömmarna bli värre och värre nu?

Inatt drömde jag om en viss flicka. Vi var i österund, tillsammans med några kollegor till mig. Tydligen jobbade flickan i fråga på samma ställe. Plötsligt skulle alla ut och flyga. Flygplanet var helt ihåligt, och alla satt i långa soffor längs väggarna. Jag lurade bort de som satt bredvid flickan, och snart hånglade vi som tokar.

Jag drömmer rätt märkliga saker.