Nyckelord

halsont

Besöker

Idag, kära barn, har jag köpt en cykel. En DBS-nånting, norsk damcykel med tre växlar. Duger åt mig. 2999 kr fattigare blev jag i alla fall, så jag köpte alltså i princip en cykel istället för ett Playstation 4. Fattar ni vad vuxet?! Sen cyklade jag hem på åbäket också. Och det hela gick väl helt okej förutom att sadeln förmodligen är tillverkad av tyska sadomasochister, samt att jag helt hade glömt hur jobbigt det faktiskt är att cykla.

Däremot kom jag på varför jag slängde min gamla cykel för en sisådär tio år sen. Detta djävulska halsont när man cyklar. I synnerhet när det är lite småkallt ute, vilket det var idag. HERREGUD, det känns som att andas in kväve! Halsmandlarna fryser till minst 273 minusgrader. Jag undrar om det beror på att jag har nån form av astma (fattas bara i min färd mot att bli George Costanza till fysiken), lungcancer pga att jag hånglade med en rökare för fem år sen, eller att jag helt enkelt har väldigt väldigt VÄLDIGT dålig kondis.

En cykel har jag i alla fall köpt, så det så. Go me! För att fira att jag cyklat bort typ tre kalorier idag så låste jag in cykeln i det pansarrum som är föreningens cykelförråd, och gick sedan med darriga ben och köpte en chipspåse och en kebabtallrik. Magrutor är ändå överskattat.

dbscykel