Nyckelord

glömsk

Besöker

Jag hörde nyss ett välbekant kluckande från badrummet. Det var Salahuddin som kräktes; han verkar göra det av sin nya mat (en kräkratio på minst två gånger i veckan jämfört med max en gång i månaden). Som tur är så är det inte så mycket kvar av förpackningen. Ja, jag är snål som inte byter ut det direkt.

När jag väl hade torkat upp spyan och sköljt av badrumsmattan (en katt kan ALDRIG kräkas direkt på golvet, det måste vara på en matta, i en soffa, eller någon annanstans där det är så svårt som möjligt att få bort det) så ställde jag mig framför spegeln och tänkte att jag borde borsta tänderna. Men när jag tog tag i tandborsten så kände jag att jag redan hade en speciell smak i munnen. En svag smak av… mint? Hade jag redan borstat tänderna? När då i så fall?

Det slutade med att jag inte kunde komma ihåg om jag borstat tänderna eller inte, så jag gjorde det en gång till.

Hoppas det kommer bra bromsmediciner mot Alzheimers snart.

gammal-borstar-tanderna
Detta är troligen jag inom en snar framtid.

Nu blir jag lite konfunderad. Och lite rädd.

Alldeles nyss var jag sugen på nånting att fukta strupen med. Då jag försöker trappa ner på colan (druckit en burk på en vecka!) så har jag försökt övergå till andra saker som smakar gott. Bob lättdryck, med smak björnbär/hallon, har det blivit. Så för några dagar sen köpte jag en sån där tetra med nämnda dryck i, stoppade in den i skafferiet, och tänkte inte mer på saken.

Tills idag. Jag tog mig en sup lättdryck, och sen skulle jag ställa in tetran i kylen igen. Och där… stod redan en tetra av precis samma märke och precis samma sort!

Hur kan jag ha glömt att jag redan köpt samma sak en gång förut?