Nyckelord

Gateau

Besöker

Sanna mina ord: Aldrig mer Dijonsenap på mackan. Helveeeeeeeete vilken fullkomlig BRAND i näsan! Kändes som att jag blev lobotomerad med en ishacka när jag åt.

De två sista tuggorna var helt omöjliga att få i sig, då det bildats en dödlig härd av dijon som sugits in i brödet.

Jag besökte ett nyöppnat bageri i närheten av jobbet häromdagen. Dimman låg tät av kardemummaaromer därinne. Tre sorters bröd fick man välja mellan; fralla, något som hette ”furioso” (jag frågade vad det var, men förstår fortfarande inte), och baguette. Jag tog det sistnämnda, för… ptja, baguette är ju gott. Men jag förväntade mig inte en HEL BAGUETTE för det.

Herregud vilken macka! Jag fick äta den i två omgångar, varav en omgång bestod av minst en panikångestattack på grund av att jag tyckte det var för mycket mat. Dessutom var den så full av mjöl att det kändes som att jag blev antiqued när jag åt. Men god, det var den.

Bara ett av många oerhört intressanta inlägg på den här bloggen.