Nyckelord

Fashion

Besöker

Jag fick en hel del spott och spe senast jag skrev modeblogg. Men det struntar jag i. Det här är min blogg, och i den skriver jag vad jag vill. Hah! Förargligt va?

Här kommer dagens outfit, vare sig ni vill det eller inte!

Rock: Lång svart historia från Hugo Boss. Inte lite flashigt. Den kostade väl typ 3000 kr för några år sedan, när jag köpte den. Det var mycket pengar på den tiden, ty ni förstår att detta utspelade sig på den tid då kronan var stark och finanskriser bortom synhåll.

T-shirt: Ptja, en sak jag hittade i garderoben någonstans. Den måste vara gammal, för jag har tydligen bitit på kragen, så det är massa hål där. Och sånt slutade jag med för många år sedan.

Byxor: Samma ljusa chinos som förut. Nu med ihopsydd ficka, och inte lika stickiga i stjärtpartiet längre. All in all; I like.

Accessoarer: Passérkort från jobbet, 100 kr på… jobbet. iPhone via Telia, kostade skjortan plus att jag behövde skaffa ett abonnemang hos dem. Mycket irriterande… Men den är fashion! Visst?

Style by Werner

Dagens outfit.

Skjorta: Kraglös från JC, 399 kr. Nonchalant uppknäppt, för att framhäva den manliga bringan.

T-shirt: En gammal vit sak, hittad längst in i garderoben, troligen 49 kr på HM för fem år sedan.

Byxor: Chinos från JC, 399 kr. Ett hål i ena fickan, och väldigt stickiga i stjärtpartiet.

Accessoarer: C905-mobilkamera från Sony-Ericsson, 4500 kr. Passérkort från jobbet, bild på den unge mannen Daniel Werner på, går ej att köpas för pengar.