Nyckelord

Expressen

Besöker

Vadå ingen? Säg vem det fucking var!

Just nu ligger detta på Expressens förstasida. ”Vem kysste Malin?” står det i så stor text som de får plats med. Direkt under det hela står det att Scan ska varsla 140 personer, i mindre än hälften så stor text. Skev värld.

expressenbriljerar

Vad kommer vi att få se för rubriker härnäst? Kanske nåt i stil med detta?

VEM HAR TAGIT
NIKLAS STRUMPOR?

”HITTAR DEM EJ”
STORT REPORTAGE

Förresten. Har Malin tänkt på att hon kanske luktar bajs i munnen? Därav att det inte blev mer än en kyss. Just saying, liksom. Nån var tvungen att ställa frågan!

Lisa 37 efterlyser kille

Jisses. Lisa, 37, småpratar med en random kille på tunnelbanan, han går av innan hon hinner fråga om hans namn och/eller nummer, varpå hon efterlyser honom i både Aftonbladet och Expressen (som villigt gjort allt till nyhetsstoff).

Vad säger vi om detta?

  1. Alltså… Jag har varit desperat i mina dagar (men Gud nåde den som kallat mig det), men det här tar priset.
  2. Lite nyhetstorka, va?
  3. Hur stor är inte risken att killen i fråga inte alls var särskilt intresserad (troligen hade väl HAN frågat om hennes namn/nummer annars) och nu har blivit fullständigt livrädd då deras passionerade möte hängs ut såhär.

Eller? Är det bara jag som är cynisk?

Wow, nu har Expressen lyckats med ett riktigt pang-scoop! Katie Holmes nyser! Ja, det är sant! Hon NYSER. Precis som vanliga människor. Helt galet, och mitt liv kommer troligen aldrig mer att vara sig likt.

… Jag undrar om den som tagit bilden, den som köpt in den, och den som skrivit den rafflande artikeln är nöjda med sina liv. Och med sina journalistkarriärer. Jag undrar om de ens kan sova på nätterna.

 

Mitt i natten kom larmet. ”Hjälp jag sitter fast i ett träd, kom och hjälp mig!” Kvinnan hade klättrat upp i sonens trädkoja efter ett anfall av svartsjuka, men kunde inte klättra ner.

Expressen ger en lite perspektiv på ens egna problem; det är bra.

Det blir inget sex på första dejten, om kvinnorna får bestämma.
Männen, å andra sidan, vill annorlunda, visar en undersökning från dejtingsajten Smooch.

… säger Expressen. Åh nej! Och kvinnor som inte får bestämma själva heller, utan tvingas ligga med oss på första dejten mot sin vilja. Ja, det är synd att det ska behöva vara så.

Jag blir så trött på sånt där. It takes two to tango, sluta med att försöka få alla män till svin.