Nyckelord

ebay

Besöker

Såg precis en spännande sak på Ebay.

inkontinensebay

Alltså… Så många dimensioner av humor i det hela. ”97 watchers”… ”88 sold”… ”One size fits most” (men det kom inte med på bilden)… Och vad händer om man får erektion? Spricker hela maskineriet då?

Om karma finns så lär jag väl bli fullständigt inkontinent innan 30, men jag kommer i alla fall att ha en inbyggd värmeflaska när ni andra står och fryser om benen på vintern.

 

Jag tror att det är dags att Tradera ser över sin mailserver, och kanske byter lösenord från ”QWERTY”. Nu är det nämligen tredje gången inom en månad som jag får mail från noreply@tradera.com, gällande att de ska betala tillbaka 160 kr om jag skriver in mina kontouppgifter i deras formulär (som bara råkar gå till en helt annan adress).

Att jag gick på det första gången, skrev in mina användaruppgifter för att sedan några minuter senare i panik byta lösenord klockan tolv på natten, ska vi inte nämna.

Herrejistandes! Titta vad jag precis hittade på eBay, och köpte!

Den (kvinna) som vet vad varelsen kommer från – utan att googla – kan jag mycket väl tänka mig att eventuellt para mig med. Bara så ni vet.

Och er andra kan jag bara be om ursäkt, då ni åter igen tvingats utstå ett nästan obehagligt nördigt inlägg. Jag ska försöka bättra mig, men vill ändå passa på och poängtera att nörderi är en del av mitt liv. Min personlighet.

Jag kan således inte lova nånting.

Men jag kan säga er detta: Jag tror och hoppas att framtiden kommer att bli betydligt ljusare.

Vi ska klara det här. Tillsammans.

Idag köpte jag Star Wars-leksaker på ebay för 800 kr, eftersom det var ett tillfälle jag inte kunde missa. Jag älskar när det händer. En stackars familjefar ska sälja sin sons alla leksaker och säljer en sisådär femton olika saker för en spottstyver. Sen har han ingen aning om att det finns ett enormt samlarvärde i just dessa leksaker, och att jag sedan kan sälja dem på Tradera för 300 spänn styck.

Och nej, jag kommer inte låta bli att sälja dem för att istället sitta hemma på vardagsrumsgolvet och leka med dem. Att ni ens tänker tanken. Jag är besviken.