Nyckelord

dusch

Besöker

… eller tja, nånting är det i alla fall.

Jag tänkte precis ta en dusch. Klädde av mig (andas, kvinnor, andas!). Men så blev jag så sötsugen, så jag gick och nallade från en gammal godispåse.

Då var jag tvungen att äta upp godiset innan jag gick in på toaletten, eftersom jag tycker att det är hemskt ofräscht att äta på toaletten. Men samtidigt var godiset så gott att jag bara ville ha mer. Så då åt jag mer, trots att jag ville komma iväg och duscha.

Så nu står jag i princip helnaken i köket och äter godis rakt från skåpet. Jag kommer inte därifrån.

Mina vänner. Jag vänder mig till er idag med ett lite mer allvarligt ämne. Någonting många av er säkert varit med om själva, men valt att hålla inom er. Själv orkar jag inte mer. Jag kan inte blunda längre. Jag väljer nu att träda fram med det här, så fler kan lära sig om dess faror.

Jag fick vatten i örat igår.

En mycket obehaglig känsla, likt en mycket ilsken dvärg spottat mig rätt i hörselgången och hans loska nu lagt sig som en skyddande hinna längst in i mitt huvud. Jag skrek i förtvivlan och kastade mig på golvet, allt i naivt hopp om att bli kvitt den hemska tortyren. Efter ett tag lade jag mig bara ner, flämtandes och pustandes, för att vänta på dödens ljuva befrielse.

”Pluff” sa det, och sedan var vattnet borta. Det kändes förlösande. Frigörande. Som att Guds nåde berättat för mig att mitt uppdrag inte är slutfört, och skickat tillbaka mig på jorden.

Nu vandrar jag bland er igen, med enda syfte att berätta om den händelse jag varit med om.