Nyckelord

drömmar

Besöker

En gång skulle jag sova över hos min ex-flickvän (eller ja, alltså hon var ju min flickvän på den tiden), innan hon flyttade hemifrån. Hon gjorde det ganska snart efter vi blev ett par, men innan dess var det alltså sova hos päronen som gällde. Inget touchy-feely. Inte ens sova i samma säng, faktiskt, utan jag fick sova på nån madrass på golvet. Tjejen i fråga var väldigt märklig på det viset, hon ville aldrig vara ensam med mig. Hon ville knappt vara nära mig när hennes familj var i närheten. Hennes mamma var nog den som var mer sugen om jag ska vara ärlig. Hon sa alltid saker som ”nu vill väl ni gå iväg och mysa lite? 😉 ” eller ”ni vill vara för er själva förstår jag? 😉 ” medan flickvännen systematiskt förklarade att det inte behövdes.

Så en natt, efter att ha ätit en stor mängd tacos (det här utspelade sig på den tiden då jag inte fick panik av att äta mat tillsammans med hyfsat okända människor), så drömde jag att jag var en jättestor robot. Det var som att jag stod på 50 meter höga styltor! Plötsligt blev jag skjuten av en ond Megatron eller liknande, och föll handlöst mot marken.

klockan fem på morgonen vaknar hela huset av att jag skriker för full hals, rakt ut. Det var roligt att försöka förklara varför.

Okej, märklig dröm inatt.

Jag drömde att jag var ute på mina morföräldrars sommarställe, tillsammans med ett stort gäng ungdomar. Det var kväll, och nån slags fest, och jag var sinnessjukt kissnödig. Av nån anledning var toaletterna upptagna, och det var daggstänkt gräs utanför så jag ville inte heller gå ut. Till slut gick jag ut på verandan och pissade på golvplankorna där, varpå jag märkte att jag syntes ganska tydligt, och utanför satt två grannar och åt frukost (mycket oklart varför de åt frukost på kvällen). De såg äcklade ut.

Sen blev jag utskälld av min morfar, på grund av urineringen. Det intressanta är att morfar gick bort för sex år sedan, och när jag kollade upp vilket år det var fick jag se att jag var på begravningen exakt sex år innan drömmen. 26/1 2008. Det var väl creepy, så säg. Så om nu morfar på nåt sätt talade till mig, förstår jag inte varför han valde en dröm där jag pissade på golvet.

God morgon, alla bloglovers!

Jag vaknade för ca tio minuter sedan, av att jag slog ett hårt knytnävsslag i stolen som står bredvid sängen (detta är enda sättet att få Salahuddin att ligga nära mig, han vill inte sova i sängen – och nej, han låg inte där när jag slog). Jag vaknade liksom av att jag var ursinnig.

Varför var jag det? Jo, av den mest patetiska anledningen ever! Jag drömde att jag muckade gräl med en gammal kärring.

Jag var nere i centrum och hade precis handlat. Jag var väl på väg hem, när jag passerade en uteservering där det satt två pensionärer. Den ena satt och rökte och bolmade nåt alldeles fruktansvärt, varpå jag vände mig om och skällde ut henne och kallade henne äcklig. Hon reste sig och till slut blev det handgemäng. Herregud. TANTER, Daniel. PENSIONÄRER. Är det här början på något? Borde jag anmäla mig själv? Skriva in mig i nån sluten psykvårdsinstans?

Daniel Werner – Beating up senior citizens since -13 *colgateleende*

Jag är hemma sjuk. Har fått vad jag antar är halsfluss. Det gör så pass ont att svälja, att hela kroppen krampar för nån sekund varje gång. Däremot har jag väldigt lite feber, ibland ingen alls. Ska det vara så? Hur som helst mår jag inget vidare.

Såhär ser man ut då. Om ni undrar varför jag ser så blek ut så är det för att… jag ser ut så. Minns att en läkare skulle känna på magen en gång när jag var där på hälsoundersökning, och utbrast ”du är ju vit som ett lakan!”

2013-11-08 14.16.21

I natt drömde jag en märklig sak förresten. Jag och en massa ungar var hemma på filmkväll hos min mamma och hennes man. En av ungarna tittade så intensivt på filmen att han hällde cola i både glaset och i skålen med godis. ”Men ditt retard” sa jag, varpå alla blev förbannade och sa att man inte säger så. Då blev jag ledsen och gick hem. ”Jag ska ta livet av mig!” skrek jag, och gick ut och lade mig i skogen. Sen vaknade jag, fullt levande.

Inatt drömde jag att jag åkte ensam till New York. Jag minns inte så mycket mer än att jag gick vilse och behövde köpa lunch. I affären slutade det med att jag gick därifrån med både lunch och ett stort paket kukringar. Makes sense.

I natt drömde jag att jag precis hade fyllt år, mycket äldre än vad jag egentligen är, och nu var ute och firade detta med inga mindre än Filip och Fredrik. Vi var på något snuskigt hak tillsammans med säkert sju andra män i samma ålder. Där satt vi nu och snaskade på varsin hamburgare.

En av dessa män var lite småstörig, så när han skulle gå och hämta mer fanta visade jag mitt missnöje inför hela gruppen: ”Alltså, kan ingen döda honom?”

Filip och Fredrik blev upprörda. ”Döda? Varför säger du så? Vadå döda?” frågade de äcklat. Märklig stämning uppstod. Sen vaknade jag. Varför drömmer jag om anstiftan till mord?