Nyckelord

dop

Besöker

Eller okej, kanske inte. Men jag har en bild som jag, helt själv, tog framför TVn. En bild föreställande en av ärkebiskoparna eller vad de nu är för något. Frågan är… Vad har han i tinningen? Är det en mikrofon? Är det en gigantisk vårta? Är det en kvarglömd hudfärgad hörlurskudde? Är det en rullad affisch, eller kanske pain riche eller Tarzans lian?

prastvarta

Herregud vilken hysteri det är över det kungliga dopet. Det var visserligen ett par dagar sen nu, men jag har inte orkat kommentera det hela. Dessutom har jag åter igen varit trött på att blogga, på grund av tröttsamma kommentarer. Jag är extremt dålig på att ta kritik, men det är väl något jag måste jobba på istället för att varenda gång vilja lägga ner bloggen.

Nåväl, det här med dopet. I skrivande stund är SVT på i bakgrunden, där det sänds en timslång ”recap” av dopet. ”Det kungliga dopet: Höjdpunkterna”. Herregud, en timme av bara höjdpunkter?! Finns det ens så många höjdpunkter? Jag hade tänkt mig något i stil med snabbrepriserna av bidragen i melodifestivalen. Fem minuter, döpt, klart. Bam! Lite effektivitet, tack.

Förresten,  en annan sak jag tänkte på. När sändningen startade så visades titeln, naturligtvis i såna där snirkliga skrivstilsbokstäver. Samma sak var det på omslaget av Metro, Aftonbladet, osv. Och så är det ju varje gång det står om något kungligt. Nån gång skulle jag vilja se det skrivet i Comic Sans.