Nyckelord

dokumentär

Besöker

Jag fastnade framför Kanal 5, där det ikväll bjuds på en brittisk (såklart!) dokumentär om så kallade ”adult babies”. Det handlar om vuxna män som efter jobbet besöker ett speciellt vuxendagis där de får blöjor, ligger i spjälsäng, och blir allmänt daltade med. Tack snälla Storbritannien för att ni får mina egna issues att verka så triviala!

Men här kommer det skeva: Just nu känner jag mig så sårbar att jag inte skulle ha något emot att vara en vuxenbebis en stund. Blöjbiten skippar jag gärna, men det skulle vara så skönt att få glömma verkligheten ett litet tag.

adult-baby-daniel

… brittiska dokumentärer? Just nu är det ”barn som inte äter” på fyran och ”extrema bantningskurer” på femman, båda brittiska.

Är det något speciellt med Storbritannien, eftersom 95% av världens alla dokumentärer kommer just därifrån? Det är aldrig något djupt och svårsmält heller, utan bara saker i stil med ”män som tänder på blöjor” och ”hjälp, jag har för långa polisonger”.

Jag blir på riktigt irriterad på dessa tjocka brittiska hemmafruar som får tv-tid. Kan ingen komma och göra en dokumentär om mig? ”Hjälp, jag blir irriterad på tjocka brittiska hemmafruar”. Det kan bli en följetong!

Ibland tror jag att Storbritannien producerar så många konstiga dokumentärer att de själva inte hinner med. Dagens handlade om kvinnor med för små bröst. Nej, jag såg inte på den i hopp om att få se lite snusk, det är internet till för.

En av kvinnorna satte fast sugklockor på brösten så fort hon kom hem. Det såg groteskt ut, helt underbart roligt. Jag gillar också att berättarrösten sa att ”det kommer ta lång tid men pojkvännen Bronson stöttar henne”. Hahahaha! Klart som FAN att han gör det. Det är inte som att han själv inte har något att vinna på det liksom…

Det roligaste var att hela dokumentären handlade om bröst och ändå hade de censurerat bröstvårtorna. Bara bröstvårtorna. Sånt där tycker jag är så märkligt. Är det bara dem som är tabu?