Nyckelord

dejtadaniel

Besöker

Hej, kvinnor i lämplig ålder (typ 20-25).

Finns det någon som vill gå på en dejt med undertecknad? Jag har lite problem med en halvdålig självbild just nu, och så tycker jag inte om att äta mat bland folk, men bortsett från det är jag en ganska rolig grabb med ett stort hjärta och funktionsduglig penis.

Får denna poetiska text ert hjärta att stå i brand, så maila gärna mig på:

Mvh
Bloggägaren

Jag fattar inte varför han inte bara reggar sig på spraydate och raggar runt lite, han är ju som vilken average 23-årig kåt datanörd som helst, han skulle garanterat kunna fixa en dejt där. Egen hemsida för att hitta en dejt känns lite over the top… Tjejerna som eventuellt hör av sig måste vara riktigt desperata bottennapp eftersom han framstår som så sjukt desperat med en egen dejt-sida.

OUCH, den kommentaren sved. Och ja, jag har syndat och läst flashback-åsikter igen. Och jag vet inte om det är någon generell ensamhet ikväll som får mig nedstämd eller vad det är, men det känns lite träffande ändå. Är det jag gör helt lönlöst? Det vägrar jag tro.

Jag förstår inte mentaliteten om jag ska vara ärlig. Om jag går med i spraydate, är inte det precis lika desperat som det jag har gjort? Man skapar en profil, skriver att man är singel och sökande, och att man hoppas på svar. Jag har skapat en egen sida, skrivit att jag är singel och sökande, och att jag hoppas på svar.

Okej… Här kommer mitt projekt jag pratat om.

www.dejtadaniel.se

Och till er nu, som inte tycker den här idén är så bra, ber jag i all välmening hålla er mun. Jag tycker om er alla, men många av er förstår inte mig när det kommer till detta. Jag har själv grubblat i flera dagars tid på huruvida jag ska lansera sidan eller inte, eftersom det kan anses som så sjukt desperat om man inte läser och reflekterar ordentligt. Men till slut har jag kommit fram till att det gör mig lyckligast att lansera sidan, eftersom det då ger mig nåt slags hopp om att någon fin tjej ska svara en dag. 🙂