Nyckelord

coca cola

Besöker

Det är många livsomvälvande beslut just nu.

  1. Jag har bestämt mig för att kind of börja blogga igen. Kanske. I liten skala. Beroende på antal läsare, kommentarer, pepp och psykiskt välmående. Jag vill ju trots allt fortfarande få många läsare, men det kanske är så att jag har missat hela grejen lite. Kanske ingen som läser bloggar längre? Alla bara videobloggar nu för tiden. *hytter med käppen*
  2. Jag har slutat nyttja, ska vi säga, internetmaterial av tvivelaktig karaktär. Egentligen skulle jag vilja blogga mycket mer om det, men eftersom jag vet vilka som läser den här bloggen så… går inte det. Jag skulle egentligen vilja göra en total reboot och börja blogga på en ny domän – kanske incognito. Men å andra sidan vill jag inte förlora alla inlägg jag skrivit under åren.
  3. Jag har börjat dricka Coca Cola Zero. Första gången tyckte jag att det smakade skit redan i munnen, men efter att ha gått från vanlig Cola till Pepsi Max, till att bara dricka Pepsi Max när jag är riktigt jävla törstig, och sedan till Coca Cola Zero så tycker jag tamejtusan att det är riktigt gott. En stor triumf för midjemåttet!
coca-cola-zero

Jag var och handlade för en stund sen. Lite nödproviant inför kvällen. Det är trots allt valborg, så då måste man stocka upp med läsk och snacks inför allt gråtrunkande åt det faktum att jag sitter ensam en sån här kväll.

När jag stod vid läskhyllan och precis hade förbannat butiken då de hade sexpack av allt utom just coca cola, så gick en man förbi. Han var lång och skäggig, och någonstans i min egen ålder. Jag mötte han blick varpå han försynt sa ”hej” innan han gick vidare. ”Tjo!” ropade jag. Det är inte direkt någon hälsningsfras jag brukar använda, men det här var speciella omständigheter.

Jag har nämligen inte den blekaste vem han var. Så om du läser detta, skäggmannen, så får du gärna friska upp mitt minne lite.

Test-dags, alla barn!

Dagen till ära hade vi fått in en burk Coca Cola Cherry till det stora testlabb som annars tjänstgör som mitt vardagsrumsbord. Det är alltså Coca Cola med körsbärssmak som det gäller, vilket givetvis fick smaklökarna att skälva av bara tanken. Hur skulle denna gudadryck tänkas smaka? Hur mycket skulle jag egentligen njuta av att få smaka denna ljuvliga nektar på min villiga tunga?

Inte så mycket, visade det sig. Jag drack ett par klunkar. Funderade lite. Drack två klunkar till. Sen insåg jag vilken smak det var jag kände. Ingen som helst tvekan om saken. Det var…

Coca Cola med en kraftig bismak av mandelmassa. Fruktansvärt vidrigt.

Betyg:

Gud vilken obehaglig bild. Jag menar, med alla colaburkarna. De liksom… stirrar på en. Det är som att man koncentrerat sig på datorn en stund, och när man sedan tittar mot bordet så ser man att det där står ett dussintal små tomtar. Onda tomtar. Onda tomtar som tittar på en, med iskall blick. Mördande blick.

… Antingen det, eller så är det dags att sluta ta hallucinogena droger.

dagenslunch

Dagens lunch består av en omsorgsfullt micrad Gorby-pirog serverad på en bädd av dess eget omslagspapper. Efter denna frestelse erbjuds en Wasa Sandwich av märket ”Skogens Skatt” som dessert, ett ypperligt sätt att låta alla smaklökar fröjdas. Till detta avnjuts en perfekt kyld Coca-Cola av vår allra finaste sort, lagrad sedan April -08.