Nyckelord

Choklad

Besöker

Det här med kexchokladätandets ädla konst är farliga saker, har jag fått lära mig den hårda vägen.

Det känns som att hela dess existens är programmerad att straffa den som försöker äta. Vid varje tugga lossnar miljontals mikroskopiska flagor, som sedan faller ner och sätter sig mellan stolen/soffan och ens oskyldiga manskropp.

Någon timme senare reser man sig, för att märka att allt har smält ihop och bildat en stor, ond chokladfläck på byxorna. Oftast precis på ett sätt så det ser ut som att man bajsat på sig, vilket såklart är uppskattat.

  • Befinner mig på jobbet.
  • Blir bjuden på en chokladbit med papper på.
  • Orkar inte tvätta händerna men vågar inte heller tafsa alltför mycket på den nakna chokladen, av rädsla för kräksjuka.
  • Försöker få bort pappret utan att nudda chokladen.
  • Chokladbiten glider ur pappret och rullar ner på golvet.
  • Plockar upp den och går mot toaletten.
  • Blir ertappad av en kollega där jag med öppen dörr sköljer chokladbiten.
  • Ropar ”jag skulle bara tvätta händerna!”

Idag var det lite extra roligt på jobbet, ty en kollega fyllde år. Min grupp på jobbet består enbart av killar (hallååå? Datanätstekniker!) så det tog inte lång stund innan vi bestämde oss för vad vi skulle köpa. Givetvis en Clone-a-willy! För er som inte vet vad detta är för något så kan jag berätta att det är en gjutform man doppar snoppen i. När formen stelnat fyller man på med flytande gummi, och vips kan man ge bort en äkta dildo-replika av sitt organ. I det utförande vi gav bort så var gummit ersatt med choklad; det kändes lite mer rumsrent dekadent, istället för enbart vulgärt.

När själva uppackandet skedde var jag givetvis där och filmade, likt en nyanländ japan på Arlanda. Tyvärr har jag lovat att inte lägga upp klippet på Youtube, annars hade jag såklart delat med mig. Men det var roligt, så skratta gärna ändå. Ett gott skratt förlänger käften!

Idag på fredagsfikat var jag extremt rolig. Jag hade gjort mig en kopp varm choklad. Gjort som i tryckt fram med apparaten alltså. Apparaten som i kaffeautomaten alltså, inte min penis.

Den koppen varm choklad skulle jag nu inmundiga. Men efter att ha tagit en rejäl klunk i munnen insåg jag mitt misstag. Åh fy helvete vad varmt det var. Jag fick panik! Jag var tvungen att svälja (that’s what she said), jag hade liksom inget ställe att spotta ut det på. Så jag skrek med stängd mun. ”MMMMMMM!!!” lät jag, och slog näven i bordet några gånger. Sen svalde jag, under kraftiga plågor.

Kollegorna tystnade och bara tittade på mig, och jag började skratta. Nåja. Jag tror jag behöll min coolhet… Jodå, det gjorde jag. O ja.

Hörni, jag har tänkt på det här med varma drycker. Varför ska de vara så himla varma? Så varma att man bränner sig om man inte väntar typ en kvart innan man dricker dem? Varför? Det finns väl ingen som vill ha dem så? Om de ska vara så varma att man måste vänta så tvingas man ju nästan göra i ordning drycken innan man är törstig, om man ska kunna dricka när man är det. Det är nästan en läskig tanke, tycker jag.

… Ja, jag har bloggtorka. Jag tror jag ska skapa en sektion där man får skriva vad man vill att jag ska blogga om. Ring så spelar vi, typ. Skriv så bloggar jag.