Nyckelord

chatroulette

Besöker

De senaste dagarna har jag befunnit mig i vad som förmodligen är den största tristess någon människa upplevt. Till följd av detta fick jag för mig att testa Chatroulette. För er som inte är bekanta med den sidan så är alltså konceptet att man sätter igång sin webbkamera och sedan slumpas det fram en annan person som gjort likadant. Det kan bli vem som helst i hela världen, typ. Är man missnöjd med vem man fick fram så trycker man sig bara vidare till nästa person. Och så håller det på.

Det finns bara ett litet problem, och det är alla män. Ration på män och kvinnor är väl 30:1 eller något. Och nu är det visserligen inte männen i sig som är problemet, utan snarare den så kallade runk-ration. Den är skyhög. Över två tredjedelar av alla män sitter frenetiskt och drar i snoppen när man kopplas fram till dem.

Jag sitter i soffan, vaken såhär mitt i natten. Känner mig i princip som världens ensammaste människa. Jag loggar då in på Chatroulette, i hopp om att träffa en annan själ att diskutera livets tillkortakommanden med.

Men det går inte. Allt jag ser är penisar. Erigerade penisar, tillhörande män som klickar bort mig så fort de ser att jag är man.

Horliv.

Okej, jag tar tillbaka att det var världens roligaste sida.

Stranger: SHOW ME UR COCK
You: Show me your face first 😀
You: You may be a dude
You: who knows
Stranger: a dude
You: yeah :O
You: With bitch tits

*hon visar ansiktet och visar sig vara en gammal tant*

You: lolz
You: What are you, like 50?
Stranger: 52
You: Cool!
Stranger: yeah
You: You don’t look a day over 13
Stranger: yeah right
Stranger: cheers
Stranger: ur cock?
You: Yeah I have a pic
You: wait
You: *visar en bild på en tupp*
Stranger: no wanna see the real thing
Stranger: coke
You: *visar en bild på en coca cola-burk* thats coke
Stranger: the real thing
> You disconnected.

Okej, nu har jag hittat världens roligaste sida.

http://chatroulette.com/

Den slumpar personer från hela världen att chatta med, fast med webcam igång! Otroligt skojigt.

Jag fick se en äldre tysk herre som satt i sin fåtölj och såg bister ut, en japan som ropade på sina vänner så fort jag dök upp, och en person som satt med handen i byxorna och rörde runt. Sen dök det upp en tjej! Hon började genast att strippa mot kameran. Jag utgick från att det var något fuffens, det finns ju inga kvinnor på internet. Sen började hon skriva. Då blev jag rädd och stängde av.