Nyckelord

chans

Besöker

En gång för många år sedan så låg jag i sängen och myspratade med Mimmi, tösen jag dejtade en period. Vi hade nog bara träffats ett par gånger, och jag började så smått att inse att jag gillade henne. ”Du… Får jag chans på dig” frågade jag. Det var ett skämt men med allvarlig ton; jag gillar sån humor. Hon började förklara att vi precis har träffats och att hon inte känner så för mig. Genast förbyttes myset till en olustig känsla.

Det var inget konstigt att hon inte ville bli ihop med mig på ett sådant lågstadiemässigt vis, men jag fick så mycket mer information på köpet. Information jag inte ville ha.

Jag hatar när man ställer en fråga på skoj, och får ett svar på allvar.

Mina damer, herrar, hermafroditer, frumafroditer, katter, köttslickepinnar och italienska skinnsoffor… Nu, har det blivit tävlingsdags på bloggen igen!

Den lyckliga vinnaren kammar hem en nästan sprillans ny godisask i form av en Nintendo-handkontroll, innehållande mint-godisar som jag bara tagit ett par stycken av eftersom jag inte tyckte de var goda! Missa inte den här chansen att få hem en av kinesiska barnarbetare stilrent designad ask, som er stora bloggidol kört ner sina – givetvis nytvättade – fingrar i.

Tävlingsregler:

Jag kommer att maila 20 st för mig okända singeltjejer från Stockholm (i åldrarna 20-25) på en icke namngiven nätcommunity. Mailet jag skickar är följande:

Hej!

Får jag chans på dig? 🙂

[ ] JA
[ ] NEJ
[ ] KANSKE

Ett JA (eller liknande svar) ger 3 poäng.
Ett KANSKE (eller liknande svar) ger 2 poäng.
Ett NEJ (eller liknande svar) ger 1 poäng.
INGET SVAR ALLS ger 0 poäng.

Nu är det upp till er att gissa HUR MÅNGA POÄNG jag kommer att ha fått kl 23.59 på söndag kväll (19/6).

Maxpoängen är alltså 60 poäng, om alla 20 svarar ja, och minimipoängen är 0, om ingen svarar. Om alla svarar nej blir det 20 poäng. Ni förstår säkert. Ni tävlar genom att skicka en kommentar på detta inlägg, med er gissning. Viktigt är att ni tar med er korrekta mail när ni kommenterar, eftersom jag kommer att maila den som vunnit. Om ingen gissar exakt rätt så är det den närmaste gissningen som vinner. Om två personer gissar på samma siffra så är det givetvis den som gissat först som tar hem segern. Opartiska och groteskt enväldiga domare är jag själv och min consigliere Salahuddin.

Lycka till!