Nyckelord

CDON

Besöker

Nu är jag förkyld igen. Det är tredje gången inom ett par månader; något som börjar föra tankarna till att det är nåt fel på mig – mer än i huvudet. Snart får de väl torka mina tårar med handskar. Det där var för övrigt ett väldigt kontemporärt skämt, bravo Daniel.

Och något Wii U, det har det inte blivit ännu. Jävla CDON.

Nåväl. Jag hör av mig när jag har möjlighet att författa normala meningar igen.

Fortfarande inget Wii U skickat, sådär en timme innan deadline (posten går 16, efter det är det omöjligt att få nånting dagen efter). I tyst desperation gick jag in på deras Facebook-sida, där jag till både fasa och förskräckelse får läsa om flera kunder som varit i kontakt med CDONs kundtjänst, och av dem fått information att det inte finns några fler Wii U i lager. Dessa är slut sen länge. Spännande, eftersom jag pratade med en kundtjänstmedarbetare som glatt svarade att jag – om inget oförutsett händer – skulle få min konsol imorgon.

Så det blir ingenting förrän nästa leverans kommer, och detta kan de inte svara på när det sker. Om jag inte hade avbeställt min bokning hos Webhallen hade jag haft en konsol imorgon, men nu är det slutsålt även där – liksom hos alla andra nätbutiker.

Nu ska jag åka och bajsa i deras postbox.

Jag har köpt ett Nintendo Wii U. Från CDON. Det är ännu inte skickat. Releasedagen är imorgon. Det spel jag tänkte spela har jag, på grund av en rabattkod där, köpt från Webhallen. Det är skickat. Men alltså ingenting från CDON, ännu.

Så imorgon, om inte CDON skärper sig, så kommer jag sitta med ett spel utan konsol.

Om ovanstående sker kommer jag att gå ut i vinternatten med ett avsågat hagelgevär och pumpa runda efter runda i de jag möter, vän eller fiende. Sedan kommer jag att skratta sinnessjukt medan jag använder liken som kälkar.

… Eller jag kommer åtminstone klaga på Twitter.