Nyckelord

bloggtorka

Besöker

Just nu känns det som att den här bloggen hostar sina sista dödsrosslingar innan flatline:n är ett faktum. Jag vet inte riktigt varför. Jag har en underbar flickvän – ja, det är sant. Men det förklarar inte varför varken fantasin eller inspirationen finns där. Jag befinner mig i nåt slags brainfog-stadie där det känns ungefär som att det är en blockad i hjärnan som förhindrar mig från att tänka klart. Som att det är ett abstrakt hinder framför mig, och så snart jag kommit över det kommer tankarna att flöda fritt.

Dessutom har jag väldigt svårt att hitta ord, både i skrift och tal. Mest tal; eller det är väl det jag märker allra tydligast. Är det såhär för alla människor? Jag tycker att det är minst tio gånger om dagen jag tvingas säga ”nä, det ordet är försvunnet just nu” mitt i en mening.

Antingen genomlider jag en period av extrem tankspriddhet, eller så är det nån slags hjärntumör på gång. Den som lever får se. Förutom om tumören trycker mot synnerven, då får jag inte se. Haha. Lite humor sådär.

Hiskelig bloggtorka. Det finns ingenting att skriva om, och ju mer jag funderar på det desto värre blir det. Den så kallade nu-måste-jag-få-erektion-effekten.

Det är som det där scenariot där man måste upp tidigt morgonen efter, och ligger i sängen och bara tänker på hur viktigt det är att man får sova. Och just därför går det inte. Man ligger och räknar ner varje timme. ”Nu får jag bara fem timmars sömn… Nu bara fyra. Tre. Två.”

Sedan somnar man någon timme innan man ska upp, och vaknar så trött att man inte kan göra annat än att sätta sig på sängkanten och gråta. Lite så känns det med bloggen just nu.

Ett tag tänkte jag faktiskt skriva om nånting roligt. Men så kom jag inte på något, utan började kolla på olika banjospelare på Youtube istället. Min hjärna tyckte tydligen att det var mer intressant.

Och om ni alltså inte fattade det själva så har jag extrem bloggtorka just nu. EXTREM.

Liksom, hallå. Jag bloggade precis om att äta en semla. Vad kommer härnäst? ”Aa heeeei bloggen, ida’ har ja vart på staaan, å tyyyp… amen de va de, hihihihi” eller?

Vad tycker ni att jag ska blogga om? Vad vill ni veta om mig?

Det är kväll. En ung man sitter uppe, med endast datorn som sällskap. Skärmen lyser upp hans ansikte något, och den unge mannen funderar. Vad funderar han på? Ansiktsuttrycket avslöjar inget. Han för långsamt festis-flaskan, med den alltför välkända smaken av svart vinbär, till munnen och låter sig läskas av dess välsmakande innehåll. När han ställt ner flaskan ler han lite för sig själv. Nu har han bestämt sig. Han ska gå och lägga sig.

Hej. Mitt namn är Daniel, och jag har bloggtorka.