Nyckelord

bloggpaus

Besöker

FÖRLÅT för att jag inte bloggat på så länge. Det är inte okej, jag förstår ju det. Men ändå så… Jag vet inte. Det är inte så kul att blogga längre. Jag har ingenting att skriva om. Det händer ingenting.

Att jag ska blogga om mitt liv på någon sorts kontinuerlig basis är just nu lika svårt som att jag skulle försöka skriva en 400 sidors avhandling om olika sorters elementarpartiklar. Så antingen har jag tappat det. Eller så är jag deprimerad. Eller så har jag bara fått en osynlig stroke som förhindrar mig från att ha något som kan liknas vid fantasi och inspirationsförmåga.

Men jag kommer tillbaka, så fort jag hittar fantasin igen.

Vänta vänta, innan ni får panik och går och hänger er. Det blir förmodligen ingen lång paus. En dag bara eller nåt. Eller kanske inte ens det. Jag kanske bloggar som vanligt imorrn igen?

Hur som helst är jag ledsen för dåligt bloggande. De senaste dagarna har det varit ka-ta-strof vad gäller mitt fysiska välmående. Jag går runt som en zombie och det känns ungefär som att jag går på bensinångorna. Jag kämpar för att ta mig igenom tillvaron, en dag i taget. Jag hasar mig sakta mot ljuset, med vetskapen att om jag ramlar så orkar jag inte ta mig upp igen.

Mvh
svår_emo_pojke_86