Nyckelord

Big Brother

Besöker

Nattens andra dröm är något mer diffus och om möjligt ännu märkligare.

Jag var med i 2010 års modell av Big Brother, och hade blivit inspärrad tillsammans med en massa andra människor, bland annat några som varit med i programmet förut. Givetvis, när det är jag som står för den undermedvetna regin, är det Snusk-Big Brother det handlar om. Så grejen var att man skulle förnedras och svara på snuskfrågor så länge man var kvar i huset. En kille fick erkänna att han lider av för tidig sädesavgång, och i samma stund som han sagt detta fick en tjej sig en dusch eftersom hon stått för nära.

”HETT” skrek jag av någon anledning, och genast vändes uppmärksamheten mot mig. Jag minns inte vad jag fick för utmaning, men tydligen var jag tvungen att ha kvinnokläder för resten av programmet. Vips stod jag där i blommig klänning och vit solhatt. Då var måttet rågat. En annan tjej, även hon lång fast blond och utan namn, tog mig i armen och frågade om vi skulle dra. Det gjorde vi. Vi gick ut ur huset, hon hoppade på sin motorcykel med mig baktill, och så brände vi iväg hem till mig.

Väl hemma så visade det sig att tjejen var gift, och hade man och två barn. Men vi ville ändå ligga med varandra. Detta visade sig dock bli ganska svårt, eftersom jag hade rester av en julmiddag i köket, och hennes man samt barn plus min egen mamma stod nu i köket och skulle hjälpa till att städa. All mat var rutten, så vi skulle slänga den i soporna. Det tog lång tid eftersom det var åtminstone 30 olika maträtter jag hade lämnat där på bordet, med flugor och jäkelskap på. Jag hjälpte till att skrapa ner maten, eftersom jag var fruktansvärt ivrig att få gå in i sovrummet med tjejen.

När köket var rent och mamma hade gått hem visade det sig att det var desto svårare att få hem tjejens man. Jag tog fram en gammal ättiksflaska och sa att jag och tjejen måste inspektera denna, och att han kan åka hem. Det ville han inte, och sen vaknade jag.