Nyckelord

bajsnödig

Besöker

Minns ni inlägget där jag berättade om det märkliga fenomen som uppstår när jag behöver uppsöka närmaste vattenklosett? Jag var med om ett sånt TYPISKT exempel på det idag.

Jag märkte att jag blev lite nödvändig att göra nummer två, och det ville sig inte bättre än att jag höll mig en stund. Tillräckligt länge för att stor pepp skulle uppstå. Medan jag var nödig bestämde jag mig för att börja lägga pärlplattor som hobby, och var i princip i färd med att beställa en massa pärlplattematerial från ebay när det tryckte på för mycket för att jag skulle kunna fortsätta. Så fort jag var färdig var hela pärlprojektet inte lika intressant längre.

Jag tänker på den där filmen Långt ner i halsen; jag HAR HÖRT (!!!) att den handlar om en flicka vars klitoris råkat placeras i halsen. Kan det vara så att jag har en bit hjärna i ändtarmen? Jag kanske tänker med röven, bokstavligt talat? Diskutera.

Nu, go’ vänner, har det blivit dags att bli självutlämnande igen. Mamma: Det här vill du inte läsa, det kan jag säga på en gång.

Min kompis Elin: Hur vågar du vara så öppen?
Jag: Jag vet inte. Dum i huvudet antar jag. 😀

I alla fall: Det finns två saker som är ganska märkliga med mig. Eller okej, det finns nog väldigt många. Men jag har två väldigt speciella kroppsliga, ska vi säga, fenomen.

Det första är det här med nysandet. Det har jag säkert berättat om förut. Jag nyser när jag tänker på mysiga saker. Det kommer nästan alltid av samma situation – jag ligger i sängen och ska strax sova, kramar kudden, tänker på hur det vore att skeda med någon man tycker om, och… då nyser jag. En eller två gånger, aldrig mer.

”Höhö, tänker du på nåt mysigt nu?” har vissa sagt när jag nyst i deras närhet. Men nej. Det fungerar inte så. Det här händer bara när jag är ensam, så jag kan ju inte bevisa något heller. Men en gång, för många år sen, var det en snubbe som hade mailat in till Fråga Olle, och berättat att han nyser när han tänker på sex. De bara skrattade, och Olle hade aldrig hört om det tidigare. Men JAG kände minsann igen det, där hemma i soffan.

Men så till ”the main event”. Det andra fenomenet som är än märkligare. Jag… Eh. Ja, jag vet inte hur jag ska säga det här, men… Jag tycker att det är väldigt trevligt att vara bajsnödig.

Det hade varit en sak om jag bara tyckt att det varit skönt, men det är… Beyond det. Jag blir pepp när jag är bajsnödig. Pepp på att få saker gjorda. Jag blir företagsam. Driftig. Sugen på att pyssla med de projekt som jag annars försummar. Alltså, flera gånger har jag storstädat lägenheten när jag varit nödig. Liksom, möblerat om, pillat med detaljer. Jag blir så jävla duktig! Men sen går det över så fort jag varit på muggen.

Kan någon förklara detta? Är det något fel på min ändtarm? Är den en portal till Narnia? Själv tror jag att det har med nån sorts prostatastimulans att göra. Jag borde köpa en buttplug och gå omkring med den hela dagarna. Skulle driva ett framgångsrikt miljonföretag inom några veckor, det är jag helt säker på.