Nyckelord

baglady

Besöker

Och förresten: vad sjutton gör man när man saknar kort, år 2013? Jag har inga kontanter! Det kommer ju att ta ett par dagar för mina vänner på Swedbank att skicka ut ett nytt kort, så för tillfället känner jag mig både naken, exposed och rädd.

Jag får börja panta burkar eller nåt. Bli en baglady, och gå runt med kundvagn på stan. Lukta illa och prata med mig själv. Halsa lösningsmedel i rännstenen. Är ni nöjda då, VISA?!

Jag har köpt Star Wars-leksaker. Ett enormt lager från Kanada, som jag ska sälja på Tradera. Och häromdagen fanns allt att hämta på posten. Okej, kul! Så jag gick dit och tänkte i min naivitet att jag skulle kunna kånka hem de tre enorma kartongerna som vackert väntade bakom posttjejen.

Icke. I say, ICKE. De två största kartongerna var väl närmare en och en halv meter höga och vägde därefter. Irritationen infann sig snabbt, så jag stod en stund och förbannade posten i mina tankar. Sen gick jag och hämtade en kundvagn. Som tur var så lånade den snälla affären ut en, så jag lassade upp grejerna och försökte ta mig hemåt i midvinterkölden.

Det hela kändes väldigt märkligt… Jag menar, jag såg ut som en baglady! Usch! Det här var sista gången. Nästa gång betalar jag för hemkörning. Såhär kan jag jag ju för fan inte se ut.