Nyckelord

Badkar

Besöker

Okej… Natten och dess dröm måste ju slagit något slags officiellt rekord i skumhet. Jag minns allting väldigt detaljerat eftersom jag nyss gick upp, och vad talar då emot att jag berättar allt för er? Inget!

Jag drömde att jag var på något som måste ha varit en bordell. Det var i en källare, där man redan vid dörren fick betala hundra spänn för en gång eller 150 spänn för hur många gånger man vill. Jag minns inte vilket jag valde, men plötsligt låg jag ovanpå en porrskådis i ett stort badkar fullt av flytande tvål. Runt omkring stod affärsmän med lossade slipsar och hejade.

Det hann dock inte bli så mycket av det roliga innan jag kom till nästa ”scen” av drömmen. Det är märkligt det där, varje gång jag drömmer något sexuellt så vaknar jag innan inträdet, så att säga. Vad säger Freud om det?

I nästa drömstycke har inte jag någon aktiv part, utan det är som en film som spelas upp. En man sitter i sin bil, och ska precis parkera vid ett motell där det redan står ett gäng bilar uppradade. Han slinter dock till med ratten, och kör in i baken på en annan bil. De båda ägarna går ut, påköraren är en skäggig typ med bandana runt huvudet, och den påkörda är en gammal man med glasögon. Bandanamannen är dock den som blir arg, trots att det var hans fel. Han skriker att han ska ha ersättning för detta, och när han märker att han får medhåll från den äldre mannen börjar han lugna ner sig lite.

”Nu ska vi se… Det här kommer att gå på ganska mycket… Det borde bli 1500 kr i självrisk.” säger han medan den påkörda plockar upp ett kuvert med sedlar, och börjar bläddra i dem. Han räcker över 1300 kr, mumlar sedan fram ”… och här till dina 200 barn!” varpå han slänger ett par sedlar på marken. Farbrorn skrattar.

”Du är ju helt senil…” säger bandanamannen småchockat, men strax fortsätter han. ”Du har ju en najs BMW förstås. Jag kan ju ta den istället? Ska vi byta?!”

Han ler girigt, och går sedan runt BMWn för att liksom inspektera den. Han sparkar lite på ett däck, och hmm:ar på ett bekräftande sätt. Sen börjar han knacka på plåten vid bakluckan. Han knackar med knogarna, och det låter väldigt högt.

Det är då jag vaknar av att Salahuddin står och kräks vid fotändan av sängen. Det är hans hulkande jag har hört.

Det var lite problem med bloggen häromdagen. Helt plötsligt gick det inte att visa drop down-menyerna här ovanför. Hur jag än gjorde så vägrade de komma fram. Jag blev extremt grinig, och tappade helt lusten att blogga något mer. Väldigt märkligt, och ganska tragiskt, hur något så litet kan få mig helt omotiverad för all framtid. Men skit i det. När den värsta krisen gått över så kröp jag till korset. Lade om hela designen från grunden, och sen fungerade det. Snart var livslusten tillbaka.

Eh, ja. Det jag skulle komma till var att jag tidigare hade en omröstning om vad jag ska berätta om, men denna försvann i och med designomläggningen. Hursomhelst, det fanns fyra alternativ. När jag först såg min egen penis, när jag kissade i en fantaflaska, när jag bet mig själv i armen, eller när jag trädde en kondom över huvudet. Det förstnämnda vann. Så here goes.

Jag var liten, kanske tre år. Satt i badet med mamma sittandes på en stol bredvid. Plötsligt fick jag syn på den. Saken mellan mina ben. Vad tusan var det för något? Jag vände mig då frågande till mamma och sa: ”E den gejen heter? Snabel?”

Jag behöver inte säga mer. Detta blir jag fortfarande retad för av min familj. Det är ingen preskriptionstid på sånt, brukar vi säga. Hemskt.