Nyckelord

bada

Besöker

Häromdagen läste jag på någon djursida att det är bra att bada sin katt åtminstone en gång om året, även om det är en innekatt man har. Så omhändertagande som jag är bestämde jag mig för att ge Salahuddin ett bad. Jag har trots allt haft honom i tre år utan att han fått doppa mer än ena foten. Så nu jävlar skulle det bli åka av.

Jag har aldrig sett en katt spjärna emot så förut. Han lät som en mistlur! Jag har klippt klorna på honom åtminstone tre gånger, och då krumbuktar han sig i famnen, men det var ingenting mot det här. Det var som att försöka få ner ett uppspänt paraply i en hink. Men efter ett tag lyckades jag. Salahuddin råmade och jag duschade honom ett par varv.

Sen fick han ligga insvept i en handduk. Då var han riktigt lugn, men jag kunde riktigt känna hatet i hans ögon. ”När jag kommer loss ska jag gå raka vägen och skita i din säng” tänkte han. Men det gjorde han inte. Istället tvättade han sig i säkert en timme, kastade sura blickar på mig, och besvarade absolut inga försök till att stångas.

Jag knäppte en fin bild på det hela. Notera den mordiska blicken och att ena tassen är redo att klappa till.

Okej… Vem har regisserat nattens dröm?

Jag hade pratat med en tjej på Helgon ett tag, och nu skulle hon komma hem till mig på besök. Vi hade bestämt att vi skulle prata och bada badkar; ni vet, sånt man alltid gör på sin första dejt. Så hon tog pendeln över hem till mig, där jag tydligen fortfarande bodde i min gamla lägenhet, och det visade sig att hon tagit med sin killkompis. ”Vafasen…” tänkte jag, och frågade på Flashback hur jag skulle bära mig åt för att bli ensam med tjejen. ”Ska jag kasta ut nånting på gården och säga åt killen att hämta det, och sedan låsa dörren?” frågade jag och alla började skratta. Hur som helst så var det detta sätt jag beslutade mig för att använda, och vips var killen ute på gården. När han såg att det bara var en gammal trasa jag kastat ut så blev han ledsen och gick hem. Folk är konstiga i mina drömmar.

Sen badade jag och tjejen badkar, och utbytte saliv. Badkaret stod logiskt nog mitt i köket hemma hos mig. Efter det ballade hela drömmen ur, och marken gick sönder. Jag och en massa andra människor hoppade mellan isflak och dödade monster. Från badkarsdejt till monsterslakt. En helt normal vändning.

Det sista jag minns innan jag vaknade var att jag och en kollega från jobbet åkte hem. Han frågade hur dejten gick, varpå jag svarade ”Jodå, bra, men jag har en otrevlig dejt-biverkning”. ”Jaså?” undrade han. ”Jo… En kraftigt erigerad penis” svarade jag.

Jag berättade om drömmen för Dorthe när jag vaknade. Hon hade också drömt att någon raggade på henne, men att hon svarade att hon var upptagen. Själv hade jag hånglat i badkaret med min dejt. Det är inte utan att man känner sig lite grisig.