Nyckelord

äta

Besöker

Lite moment 22. Jag planerar ju att börja träna, men jag är för trött för att orka börja. Och för att få bukt med tröttheten borde jag äta bättre. Men jag är för trött för att laga ordentlig mat. Därav problemet!

Men ICKE att det ska få förbli så. Därför är idag en smått historisk dag! Jag lagade nämligen min kanske första från grunden lagade maträtt (förutom på hemkunskapen). Det vankades pasta med rökt skinka, broccoli och nån sorts sås med skånsk senap i. HÄRLIGT! Tyvärr var det oätligt, och jag kräktes i timtal.

… Nä. Det var rätt gott.

denforstapastan

Plötsligt blev jag sugen på att skapa del åtta i den rafflande följetongen ”Matlagning med Daniel”. Men! Vad ska jag laga för något?

Detta bestämmer ni! Skriv i kommentarsfältet, och kom med förslag på vad jag kan laga. Den kommentar som har flest poäng (man kan ju som bekant rösta upp eller ner kommentarer) lagar jag. De enda riktlinjerna är att det ska vara nånting som allmänt anses som gott (även av mig), det ska vara nånting som jag potentiellt skulle kunna fysiskt vara kapabel till att laga, det får inte vara för dyrt, och det ska vara nånting som inte tar längre än ungefär en halvtimme.

Aaaaaand… Go!

Idag skulle jag köpa dagens lunch på det lokala mackstället. Inte mackställe som i bensinmack, utan som i ”ställe som massproducerar mackor utav matmässig karaktär” (direkt från SAOL).

Problemet är bara att jag STÄNDIGT lyckas missa avfarten, så att säga. Mackstället är som i ett litet skrymsle, och jag finner mig själv med att hela tiden gå förbi det utan att tänka mig för. Och det intressanta ur beteende-synpunkt är hur jag aldrig vågar erkänna mitt misstag och gå tillbaka så fort jag kommer på mig själv. Istället går jag lite längre, och sedan står jag och liksom SIGNALERAR ”hmm, jag vet inte riktigt vad jag är sugen på idag” med hela mitt kroppsspråk, bara för att ingen ska tro att jag begått en sådan dödssynd.