Nyckelord

Apple

Besöker
iphone-7-plus-jet-black

Köpsuget blev plötsligt enormt! En iPhone7 Plus får det bli. I Jet Black. Den lär ju fullständigt sluka fingeravtryck, men det får det väl vara värt eftersom den är så sinnessjukt snygg. Blir nästan lite erigerad här.

Efter att ha haft sexan i två år är det hög tid att uppgradera, och jag tror nog att jag känner mig redo att gå upp en storlek. När jag uppgraderade från iPhone 5 till 6 var den nya skärmen som att ha bott i en garderob i fem år och sen flytta till en etagevåning. Den kändes nästan för stor. Men det tog inte lång tid innan jag vande mig, och nu vore det ganska najs med mer plats. Att använda en äldre telefon går inte alls. Mamma har femman, och det känns som… en leksak. Som en sån där plasttelefon med godis inuti, som man kan köpa i diverse kiosker i Grekland. Typ.

Nackdelen är väl priset, förstås. Med 128 gb utrymme kommer det krävas ett smärre banklån för att få sig en Plus. Lär väl sluta på en sisådär 9 eller 10 tusenlappar när Sveriges alla väl använda skatter är på plats. Apple är ju också så pass smarta/motbjudande att de tagit bort möjligheten att få 64 gb. Det hade varit precis lagom för mig. 128 gb är för mycket, men 32 gb är på tok för lite. Alltså blir det 128 gb.

Nu är bara frågan om jag kommer behöva sälja båda mina njurar eller om det räcker med en.

Sen jag skrev mitt inlägg om Facebook och gulligullande mellan partners så har det om möjligt blivit ännu värre. Bara de senaste dagarna har folk publicerat saker som får mig att kräkas. Eller gråta. Eller gråtkräkas. Gråta kräks, helt enkelt. Sluta vara så lyckliga, hörni! Tänk lite på mig också.

Så för att stilla läppdarrandet så har jag beställt en iPad Air. Meningen var att jag skulle få den idag, men givetvis blev det trubbel i Köpenhamn och allt blev försenat till imorrn. Säkert tulltjänstemännen som var för upptagna med att SMSa sina partners.

ipad_air

Nu går skam tamejtusan på torra land. Daniel Werner har köpt en ny dator av outforskad karaktär, och den fungerar helt tillfredsställande! Vad är haken?

När jag lärt mig lite mer hur man faktiskt använder den på ett icke-pensionärsaktigt vis ska jag blogga lite mer om det hela. Men hittills är jag väldigt nöjd.

Nu gjorde jag det äntligen. Efter att hungrigt ha surfat upp hela internet i jakt på Mac-rykten så tryckte jag till slut på den där jävla knappen. Det här ska bli spännande.

… Typiskt mig. Istället för att vara glad över en stundande leverans av en dator jag längtat efter så har jag ångest på grund av det ganska omfattande minusbeloppet på kontot.

Fast äsch. Mat och boende är ändå överskattat.

Idag hände nånting jobbigt. Fråga mig inte hur det gick till, men jag fann mig plötsligt med att vilja ha en Macbook Pro. Med retinaskärm och massa tillbehör, så prislappen till slut skulle hamna på en sisådär 22 lusentappar. Och det är ganska mycket pengar. Så nu har jag två val:

  1. Sälja av en massa saker. Exempelvis mig själv. Så… Samlag 500 kr, Puss på kinden 10 kr. Jag kan även vara sällskap på bjudningar, om ni kan leva med att jag inte äger någon kostym och troligen skulle få ångest.
  2. Att ni köper datorn åt mig, eftersom ni älskar mig så. Jag kanske borde fixa nån donationsknapp? ”Stöd Daniel Werner eller dö”. Jag menar, med en Macbook Pro skulle det kanske bli ÄNNU roligare att blogga! Jag skulle kunna sitta på ett café och dricka latte, och bara vara såååååååå New York!

Förresten så är skägget fortfarande kvar, för er som är oroliga. ”Ha kvar”-alternativet leder hittills med ett par röster, så än så länge får det vara kvar. Jag misstänker dock att ni bara inte sett tillräckligt mycket bilder av mitt skägg, så ni inser inte hur fult det är. Nåväl.

Nu är det bestämt. Bekräftelsen är här. Jag får min nya iPhone 4S på måndag eller tisdag. ”Detta måste firas med en bild”, tänkte jag, och skrev detta inlägg.

Jag tänkte först ha mig själv naken bredvid iPhonen, men det hade kanske blivit lite väl grafiskt. Så det fick bli mitt tecknade alter ego istället.