Nyckelord

Annons

Besöker

Surfade runt lite på Aftonbladet (det är illa nog bara det) nyss och fick se en grymt verklighetstrogen annons.

Alltså: Goda nyheter för er som spenderat för mycket tid i Tjernobyls reaktor 4 och fått tänderna muterade till post it-lappar. Det finns hjälp att få!

Inatt låg jag vaken och tänkte igen. På såna där larviga saker egentligen, men ändå höll de mig vaken.

När jag var typ 12 år så såg jag en annons från RFSU. Jag tror jag var på studiebesök på ungdomsmottagningen eller nåt i den stilen. Jag minns att jag var osäker på om jag ville följa med på det där besöket, eftersom jag trodde att man skulle behöva visa snoppen för nån sköterska där. Hah!

Men iaf, på annonsen stod det DEN MAN ÄLSKAR SKYDDAR MAN, och så var det en bild på en kondom. Jag tyckte den annonsen var så mysig, för jag tänkte att man inte låter sin partner utsättas för eventuella könssjukdomar och oönskade graviditeter eller vad det nu skulle kunna vara. Det var så fint. ”Den man älskar skyddar man” upprepade jag för mig själv, och kände verkligen vilken mysig tanke det var, rent generellt och inte nödvändigtvis sexuellt.

Sedan häromdagen slog det mig, såhär 11 år senare, att det troligen var snoppen de menade i annonsen. Den man älskar skyddar man med kondom. Snoppen. Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att det är så. Att hela min romantiska världsbild är byggd på en annons som egentligen bara var en humoristisk touch som handlade om en penisjävel.

Nu vet jag inte vem jag är längre.

Skrattar lite åt en annons från Google Adsense.

Gå ned 5 kg snabbt?
Gå ned 5 kg i veckan med Trimgel, det är inte normalt.

Hahaha! Vad är det för sorts säljargument? ”Det är inte normalt”?

Sjukt kul!

(Och nej, jag är inte så trångsynt att jag inte kan tänka mig att det kan vara två killar som fått barn med hjälp av surrogatmamma eller nåt sånt. Men ovanför är det en bild på en tjej och en kille. Och det som gör det så otroligt kul är just ordvalet ”underverk”. Om tjejen på bilden är en man så är det absolut ett underverk!)

Fast det som är roligast, det är nog ändå att jag sitter och läser annonserna i Mitt i Huddinge på toaletten om kvällarna. 🙁