Nyckelord

Aftonbladet

Besöker
Lisa 37 efterlyser kille

Jisses. Lisa, 37, småpratar med en random kille på tunnelbanan, han går av innan hon hinner fråga om hans namn och/eller nummer, varpå hon efterlyser honom i både Aftonbladet och Expressen (som villigt gjort allt till nyhetsstoff).

Vad säger vi om detta?

  1. Alltså… Jag har varit desperat i mina dagar (men Gud nåde den som kallat mig det), men det här tar priset.
  2. Lite nyhetstorka, va?
  3. Hur stor är inte risken att killen i fråga inte alls var särskilt intresserad (troligen hade väl HAN frågat om hennes namn/nummer annars) och nu har blivit fullständigt livrädd då deras passionerade möte hängs ut såhär.

Eller? Är det bara jag som är cynisk?

Ovanstående rubrik står idag på Aftonbladets förstasida. Man får där läsa om hur de stackars arbetarna i Bangladesh tvingas jobba åt H&M för fullständigt inhumana löner. ”Tjänar kr i timmen” läser jag, full av avsky. KRONOR I TIMMEN!

KRONOR?! De måste ju betala ut lönerna i bangladeshiska Taka, för helvete! Annars måste ju arbetarna till Forex och växla pengar så fort lönechecken kommer den 25:e. Och vi vet ju vilka hutlösa växlingsavgifter de tar.

Nu är vinterkräksjukan här! Denna hemska pandemi som orsakar enorma kaskadkräkningar utan minsta förvarning. Ingen går säker!

… i alla fall om man ska tro den äckliga skvallertidning som brukar gå vid namnet Aftonbladet. Nu kör de det årliga kräksjukedrevet, och orsakar då psykiskt lidande för oss som tycker det hela är en smula jobbigt. Men i år finns det en nyhet. Det har nämligen kommit ett test där man kan undersöka om man tillhör de 20% som är immuna mot viruset. Ett litet kit man köper på apoteket, lite DNA från ens saliv, och efter några veckor får man veta om man borde stanna hemma hela vintern eller ej.

Detta är nånting jag INTE tänker göra. Visst vore det skönt att få bekräftat att man är immun (jag har aldrig haft något i den stilen, peppar peppar), men desto värre att få veta motsatsen.

Skulle ni testa er?