Jag har fått ny digital-tv från Bredbandsbolaget, med inspelningsbar HD-box!

Nu kan jag ÄNTLIGEN spela in helgmålsringning, och se när jag vill!

2 kommentarer

  1. Hoho! Glöm inte att fråga efter den hemliga koden bara, så att boxen faktiskt börjar outputta HD 😛

    (Nej, jag skämtar inte.)

  2. Har en inspelningsbar box från Telia. Helt underbart. Men hårddisken i den lär väl gå sönder snart, jag har ju den ständigt full (3-4 % ledigt). Jag har en liten böjelse för att spela in grejer för att se dem sen. Men sen har jag aldrig tid att se det där jag spelat in. Och sen kommer nytt jag vill spela in, men först måste jag "panik"-se det gamla för att ha plats med det nya.

    Och ja, samtliga hårddiskar på mina datorer är knökfulla. Och alla bokhyllor, alla tidningshållare, alla… 😉 Jag samlar nog på saker för samlandets skull.

Skriv ett par väl valda ord vettja!