Jag har köpt ett Nintendo Wii U. Från CDON. Det är ännu inte skickat. Releasedagen är imorgon. Det spel jag tänkte spela har jag, på grund av en rabattkod där, köpt från Webhallen. Det är skickat. Men alltså ingenting från CDON, ännu.

Så imorgon, om inte CDON skärper sig, så kommer jag sitta med ett spel utan konsol.

Om ovanstående sker kommer jag att gå ut i vinternatten med ett avsågat hagelgevär och pumpa runda efter runda i de jag möter, vän eller fiende. Sedan kommer jag att skratta sinnessjukt medan jag använder liken som kälkar.

… Eller jag kommer åtminstone klaga på Twitter.

4 kommentarer

  1. Lol, är det verkligen såå bråttom? Och vilket spel ska du spela?

    • Daniel Svara

      Det är asigt bråttom, eftersom lördagen planeras att bli det som i historieböckerna kommer att kallas ”Det Stora Mysspelandet i Huddinge 2012”.

  2. Åh fan, då förstår jag, ring å sätt lite press på dom då. Det är ju inte säkert att dom känner till den här dagen. 😉

  3. Du får använda extra massor med fantasi? Annars blir det att spela en riktig version av ZombieU på deras kontor.

Skriv ett par väl valda ord vettja!