Ikväll sitter jag och tittar på ”Sixten”. Minns ni den? Det gör jag.  Den såg jag på bio någon gång på 90-talet, som del av ett kalas hos en klasskamrat som hette Calle. Tror jag. Samma kväll hittade jag en bild på Cindy Crawford i en tidning, som jag genast satte upp på väggen. Ja jisses…

Idag lagade jag tacos förresten. Lite olivolja (denna jädra olivolja alltså; den förföljer mig!) skvätte, och jag brände mig som själva hin håle på ena handen. Tyck synd om mig!

1 kommentar

  1. Oj! Det biobesöket hade jag glömt. Men nu minns jag! Det och att du gillade Cindy Crawford 🙂
    En smula överseriöst att bjuda hela klassen på bio, kanske?

    Det är vätska från det du steker som gör att oljan skvätter! Välj kokos- eller rapsolja istället för olivolja när du steker, eftersom den sistnämnda inte funkar så bra vid höga temperaturer. Eller använd smör, det är godare 🙂

    Kram!

Skriv ett par väl valda ord vettja!