Vafalls?! Hur tusan blev klockan såhär mycket? Jag har spelat spel, optimerat bloggen för sökmotorer, och druckit cola. Bara. Hur kan det ha tagit till 02.53?

Nåja. Dags att sova nu iaf.

För övrigt ska jag passa på att säga att jag hatar Google Adsense. Vilka klåpare! Jag har nu försökt att lägga till min blogg tre gånger, i tre försök att börja tjäna lite extrapengar på mina kära besökare här. Varje gång får jag dock ett automatiserat svar som säger att min blogg ”antingen ligger nere eller är svårnavigerad”. Okej… Någon (som inte är utvecklingsstörd) som tycker att det är svårt att hitta på min blogg? Jag har mailat Adsense-teamet för att få ett svar på vad exakt som är fel, men de har inte svarat på en vecka nu.

Nu ska jag testa andra alternativ istället, så kan Google gråta blod sen när jag har Sveriges största relationsblogg! HAH!

Skriv ett par väl valda ord vettja!