Idag såg jag The Dark Knight Rises (sista Batman-filmen alltså), typ ett år efter alla andra. Inte för att jag har nån koll på serietidningar, men ska verkligen Bane prata sådär fjolligt? Det lät som en gammal gubbe! Typ knarrig Sean Connery-brittiska. Dessutom är hans röst dubbelt så hög som alla andra röster i filmen.

Ett tag trodde jag att det hade blivit nåt fel på filmen, och att jag fått tag i en skämt-dubbad version.

Och vad jag tyckte om filmen? Godkänd. 23 tyfoner över Atlanten i betyg!

2 kommentarer

  1. Jag HATADE Batman Dark Knight Crisis, och då hörde jag ändå till sektskaran som tokälskade Dark Knight när den kom och tyckte Begins var redig bra den med. Förutom Tom Hardys Gandalfröst (så tyckte jag den lät iaf…) och tillhörande ansiktsbrödrost så var filmen full med plot holes, meningslösa scener och twists som var rena rama betrayals mot Nolans tidigare filmer. Väldigt, väldigt konstig film och ett redigt antiklimax på vad som borde ha varit en av tidiga 2000-talets bästa trilogier… Bah! Och nej, jag tror verkligen inte Bane ska låta så där heller för den delen :S Usch och fy säger jag.

  2. Jag kände samma sak, rösten är helt fel till den karaktären.

Skriv ett par väl valda ord vettja!