Plötsligt blev jag sugen på att skapa del åtta i den rafflande följetongen ”Matlagning med Daniel”. Men! Vad ska jag laga för något?

Detta bestämmer ni! Skriv i kommentarsfältet, och kom med förslag på vad jag kan laga. Den kommentar som har flest poäng (man kan ju som bekant rösta upp eller ner kommentarer) lagar jag. De enda riktlinjerna är att det ska vara nånting som allmänt anses som gott (även av mig), det ska vara nånting som jag potentiellt skulle kunna fysiskt vara kapabel till att laga, det får inte vara för dyrt, och det ska vara nånting som inte tar längre än ungefär en halvtimme.

Aaaaaand… Go!

9 kommentarer

 1. Frestry88 Svara

  Steg ett:
  Skär ganska tjocka skivor smör och lägg inne i korvbröden.
  Steg två:
  Häll på socker.
  Steg tre:
  Kör i micron på full effekt 10-30 sek (beroende på micro)

Skriv ett par väl valda ord vettja!