Häromdagen skulle jag ta en ny bild att ha på bloggen. Att ta bilder på mig är ett litet äventyr i sig. Vissa kan ta några bilder på måfå, så blir det bra. Med mig är det som att säga ordet ”hammare” hundra gånger efter varann. Till slut börjar man tvivla på att ordet ”hammare” ens existerar. Och så är det för mig; till slut tycker jag att alla bilder blir fula.

Hur jag än gjorde så blev det inte bra. I frustration tog jag av mig tröjan (det blev varmt av allt posande), och knäppte av en bild. Den blev… rätt okej faktiskt. Kanske mer än okej. Man kunde ju, om man kisade lite, nästan tro att jag såg ut som folk! Så den bilden bestämde jag mig för. Jag redigerade bort bakgrunden, och passade på att ladda upp den på en community jag ”hänger” på.

Det tog tre minuter. Sen fick jag svar av en tjej.

”Haha, du ser ut som en The Sims-figur på bilden du laddade upp.”

Ouch.

3 kommentarer

  1. Snälla, snälla, gör detta till en profilbild på facebook!

    Jag kan inte lova att du får ligga för besväret, men det kan vara värt ett försök? 😀

Skriv ett par väl valda ord vettja!