Jag har precis lagat mina hörlurar, och eventuellt upptäckt att mitt kall är att arbeta med just detta. Jag menar, ingen kan säga att jag inte löste uppgiften på ett närmast övernaturligt skickligt vis. Var lugna, jag ska berätta hela historien från början. Buckle up.

I morse, när jag satt och lyssnade på Kent och kände mig allmänt alternativ, tyckte jag att ena hörluren hade lägre volym. Vad gör man då i dessa lägen, frågar ni er. Tillämpar trial and error-principen, ála Werner naturligtvis. Jag slog den felande hörluren på ett morgonstjärnigt vis i skrivbordet. Denna gick sönder, hörsnäckan ramlade ur själva hållaren och hängde nu löst i några sladdar. Jag tryckte då in snäckan med våld, och den har sedan dess fungerat klockrent.

Men kom nu för guds skull inte dragandes med era moraklockor och mp3-spelare, jag har (åtminstone någorlunda) bättre saker för mig.

Skriv ett par väl valda ord vettja!