Jag har ett vitrinskåp där jag förvarar alla mina samlarprylar av nördkaraktär. Just nu, eftersom jag vill och ska flytta, så har jag börjat packa ner sakerna i en stor flyttkartong. Varsamt lindar jag in varje japansk samlarfigur i toalettpapper (thank fuck att jag köpte ett 24-pack Lambi för inte länge sen) och lägger den sedan i kartongen, staplad som tetris.

Nyss hade jag dörren till skåpet öppet en liten stund, när jag fick se Salahuddin sitta i närheten. Jag pekade mot de kvarvarande figurerna och förklarade så pedagogiskt jag kunde: ”Om du går in där så blir det inte nådigt”. Jag trodde väl inte att han frivilligt skulle gå in bara för sakens skull. Men det tog nog bara tio minuter, sen hörde jag ett krasch, en duns, och en katt som försökte ta sig upp på de olika hyllplanen.

Jag passade på att stänga dörren i nån halv minut eller så. Då var det inte lika roligt att vara där, tyckte han. Men han måste lära sig orsak och verkan!

salahuddincaptured

2 kommentarer

  1. Så söt 🙂 Min katt klättrar överallt med, främst bokhyllan tyvärr, vill inte tänka på hur mycket han förstört genom åren… Var glad att din inte pajade något 😛

  2. Haha… Salahuddin ger dig onda ögat! Vilken tur att du vet hur mycket du älskar monstret och saknade hnm när ni skildes åt för ett tag sen! Lycka till med flytten!

Skriv ett par väl valda ord vettja!