Lite moment 22. Jag planerar ju att börja träna, men jag är för trött för att orka börja. Och för att få bukt med tröttheten borde jag äta bättre. Men jag är för trött för att laga ordentlig mat. Därav problemet!

Men ICKE att det ska få förbli så. Därför är idag en smått historisk dag! Jag lagade nämligen min kanske första från grunden lagade maträtt (förutom på hemkunskapen). Det vankades pasta med rökt skinka, broccoli och nån sorts sås med skånsk senap i. HÄRLIGT! Tyvärr var det oätligt, och jag kräktes i timtal.

… Nä. Det var rätt gott.

denforstapastan

7 kommentarer

 1. Hummm… du får söka hårdare efter en tjej. Dom kan ju göra mat, så slipper du. 😀
  Vill dock tillägga att det såg gott ut. 🙂

  Och ett annat tips är att du gör en massa mat då du är ledig och fryser in. Helst typ såser och sådant. Frys aldrig ris, potatis eller makaroner. Det blir bara blä då du värmer på det.

 2. Jag talar av egen erfarenhet när jag säger att träning gör att man känner sig piggare. Förut tränade jag aldrig och jag var konstant trött. Men sen började jag träna och efter ett tag har man mycket mer energi. De stunder du känner att du är för trött och inte orkar träna – gör det ändå! Det är den högsta tröskeln, att ta sig iväg även fast man inte känner för det. Men när man väl är där och sätter igång så är man efter bara 10 minuter pigg och kan inte fatta att man var så trött innan. På sikt kommer du konstant ha massa energi.

 3. Couq on Feis Svara

  Härligt att du vill börja träna! Vad har du föreställt dig, bygga muskler eller orken och konditionen? 🙂

  • Muskler, mest. Men allra mest få slippa denna olidliga trötthet. Känna energi igen, kan inte ens minnas när jag senast mådde bra energimässigt.

   • Couq on Feis Svara

    Kul, jag styrketränar själv väldigt mycket och det är ett otroligt bra sätt att frigöra endorfiner på 🙂

    P.S Jag ser fram emot ”Danne går till gymmet”-inläggen!

    • Ja precis, jag tror också att det skulle kunna ge väldigt mycket anti-depressionsmässigt.

     Och de inläggen kommer! :)))

Skriv ett par väl valda ord vettja!