Tittar lite på en ny matskål till Salahuddin, och hittade följande. En labyrint där katten måste krafsa ner maten i tre nivåer innan den landar och kan ätas.

Alltså… Det här är ett sånt där köp som skulle få ens katt att i protest bajsa på ens huvudkudde. Titta bara på katten på bilden! Jag kan riktigt se hur den tänker: ”Ha-fucking-ha, vänta tills mina klor penetrerar din halspulsåder.”

2 kommentarer

  1. Jag har en sån till mina katter och de älskar den. Den aktiverar kattens hjärna och låter dem utnyttja den naturliga jaktinstinkten att jobba för maten. Så, om jag var du skulle jag köpa precis en sån till Salahuddin.

  2. Hahaha jag köpte en sån till min katt. Tänkte ”Oh så bra, nu kan vi äntligen göra slut på ätstörningarna!” (hon äter upp all mat på högst 2 min, katten Gustaf ni vet). Och förväntansfullt väntade jag tills den en dag kom med posten!
    Hon var lite förvirrad till en början men hon förstod dock ganska fort att hon kan ju så klart stoppa ner huvudet och äta allt från toppen. Så jag fick lägga ett kastrullock där för att blockera. Lite tjurigt blev det men fy skam den som ger sig! snart nog fick hon in tekniken att välta hela grejen och hetsäta allt från golvet istället. Än så länge har jag inte överlistat henne.. kanske tur det så att jag får sova tryggt om nätterna..

Skriv ett par väl valda ord vettja!