8 kommentarer

 1. Alltså… varför….varför….but whyyyyy?! vem får för sig att skapa något så vidrigt? Om man tar all den tid det tog att göra det där jämfört med tiden det tar att gå till närmaste mcdonalds/burgerking/max/sibylla/Younameit – gånger/dividerat blabla med hur det smakar så tror jag nog den färdiglagade snabbmaten vinner alla gånger om!

  Men Daniel…. du glömde ju svara på det viktigaste. VAD HÄNDE MED DEN BLÅ PÅSEN?!

 2. Jag är också nyfiken på vad som hände med den blå påsen, kom du fram till hur den skulle användas eller valde du att utesluta den helt?

  Väldigt spännande matlagning, även om det känns mer som ett experiment än egentlig matlagning.. hm, du vet att kemister förr i tiden alltid smakade på ingredienserna och deras slutresultat samt att de ofta dog i väldigt tidig ålder?

  Modigt av dig!

 3. Mycket underhållande, samtidigt som man tycker lite synd om dig. Verkade inte helt gott det där.. haha! MEEEEN.. den blå påsen??

 4. Äntligen får man se någon som faktiskt provsmakar på de där sakerna! Har spenderat mer timmar än vad jag vill erkänna med att titta på youtubeklipp på folk som tillverkar sådana där saker. =)

 5. Hahaha, åh håller nog på att utveckla crush för dig! Haha, deta var precis vad jag behövde se, tack för uppoffringen!

 6. Haha tack för fin underhållning:D Det var kul. Och va bra du är på att redigera videoklipp eller vad man nu säger. Proffsigt värre. Men alltså, vad var detta för något egentligen. Till dockhus? Grymt imponerande att du vågade smaka.

 7. FLER! Jag hoppas att du inser att dessa matlagningsvideor är 10/10. Nackdelen är att jag vill ha fler så fort en ny kommer upp.

  Det vore kul om du ville experimentera lite, laga en wok eller annat läskigt!

Skriv ett par väl valda ord vettja!