10 kommentarer

 1. I pannan! Haha! GÖTTEBOORG!!

  Detta var sjukt bra! Du heter inte Werner för inget, det märker man! Bara fina kockar som klarar av att blanda så avancerade smaker som ketchup och hallonsylt, jojo!

  Detta var 4.2 ggr bättre än Rederiet-kockens galna upptåg i TV4+ och helt i klass med den gamla matlagningsprogramsklassikern Superklasse (världens bästa matlagningsprogram f.ö.)!

  PLONG, sa burken. HURRA, säger jag. Mer!

  PS. Fin tröja oxå 🙂

 2. Min finsktalande sambo applåderar (inte) uttalet av de finska köttbullarna! Jag applåderar iaf det engelska uttalet på makaronerna!

  Och hela 4 språk på 8 minuter, wow!

  Mina bästa 8 minuter idag!

  That's what she said!

 3. Daniel Svara

  Tack alles! Per Morberg, släng dig i väggen! Väntar på att TV4 ska ringa nu. Kanske att Morberg kan få vara pausfågel i mitt program sen, vi får se.

  PS. Best t-shirt EVER!

 4. Haha, väl i klass med Nakna kocken och andra "kändiskockar". Det här var, precis som du sa, tillagat med kärlek. Ett tips: Använd inte bara salt till makaronerna, utan tillsätt antingen curry eller körvel. Jättegott. Mejram går också rätt bra.

  Jag håller på att gå igenom din blogg (upptäckte den rätt nyligen) så jag hoppas att det kommer fler avsnitt av din matlagningsskola.

  • Daniel Svara

   Kul att höra! 😀 Det lär säkert komma lite nya avsnitt nån gång här, speciellt eftersom jag nu har en mer lättillgänglig HD-videokamera på iPhonen.

 5. O store Daniel, du som är solen när man går upp på morgonen och månen när man går och lägger sig på kvällen, du som får blommorna att blomma på sommaren och som får dito att vissna till marken på höstkanten, du som får det allra vackraste kvinnor på jorden att ta av sig överdelen när man sitter där på stranden och… erm… jadu..

  Hur gör man för att inte makaronerna ska fastna i kastrullen?

 6. Pingback: Varför?! | Daniel Werner - Den unge Werners lidanden

Skriv ett par väl valda ord vettja!