Inatt drömde jag äntligen en regelrätt mardröm.

”Äntligen?” frågar ni, och lägger pannan i djupa veck samtidigt som ni för handen mot era gapande munnar. Det är nämligen så att jag är så pass udda att jag tycker om att drömma mardrömmar. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det finns en mysfaktor i att vakna mitt i natten, kanske höra regnet eller tystnaden utanför, och inse att det bara var en dröm. Det är ett visst lugn som infinner sig, som jag tycker om. Och bara för det så är jag näst intill immun mot mardrömmar. Jag kanske drömmer ett par sådana om året, max.

I natt drömde jag i alla fall något hemskt. Något hiskeligt. Något så fruktansvärt att jag vaknade och hade både skitit och pissat på mig… Okej, det sista var inte sant. Men visst blev det målande? Hursomhelst, hemskt var det. Håll i er nu.

Jag drömde… att jag var på min farfars begravning (han gick bort på riktigt för säkert tio år sedan). Trevlig och social som jag är så hade jag min bärbara dator framme, och småsurfade lite under ceremonin. Mitt i kyrkan, på första parkett! Plötsligt blev min dator infekterad av ett datorvirus. Viruset hette nånting på A, detta stod när man startade datorn. Försökte man söka på namnet på Google så suddade viruset bort det man skrev, innan man hann trycka på enter. Jag tyckte det hela var väldigt obehagligt, och ringde 112. Sedan vaknade jag.

Min mardröm gick alltså i stort sett ut på att jag fick virus på datorn… Snacka om nörd.

4 kommentarer

  1. Hahaha, alltså!!! Jag drömde en liknande mardröm en gång som löd att jag satt vid datorn helt random och så helt plötsligt fungerade inte ctrl+c och ctrl+v(kopiera och klistra in du vet). Panik!!

    • Det där hände påriktigt på mitt förra jobb!

      Ibland funkande inget av dem och så ringde kunderna med sina kortnummer (!!!) och shit och man var tvungen att skriva in all info mellan de olika systemen.. för hand! Min call time tripplades dem dagarna..

  2. haha! jag drömde att jag kom rusandes från hallen in till sovrummet och slog ihäl mig själv och min sambo med ett baseball trä. det var fruktansvärt!

Skriv ett par väl valda ord vettja!