Ja, jag vet att jag är dålig på att blogga just nu. Men jag är faktiskt fortfarande sjuk, tro det eller ej. Antingen har jag AIDS utan att veta om det, eller så har jag bara en ovanligt kraftig mancold (och det är att säga en hel del eftersom mancolds oftast är dödliga, till skillnad från de ofarliga förkylningarna som kvinnor och barn får).

Igår gick jag utanför dörren för första gången på drygt en vecka. Det var ostadigt må jag säga. På sju dagar hade jag glömt hur man gick. Jag vinglade gatan fram, köpte en McDonalds-kycklingwrap, och vinglade hem. Det hade varit ironiskt om jag blivit matförgiftad av wrappen och blivit sjuk en vecka till, men så roligt blev det inte. Istället lär jag nog bli frisk i dagarna.

Ikväll ska jag bättra på snuvan lite, och samtidigt fördärva lite macho-poäng, genom att se The Notebook. Jag googlade på filmer som folk gråter till, och den dök upp på första plats. Så den ska jag se, och eftersom jag grät till både ”Upp!” och ”Dumma mej” så lär det väl inte bli nåt snack om saken ikväll.

Vad ska ni göra ikväll, o sexiga läsare och minst lika sexiga läsarinnor?

1 kommentar

  1. Det är sexigt med män som gråter till tecknat/animerat/Vadtusanmankallardetnuförtiden!

Skriv ett par väl valda ord vettja!