… Well, det känns så åtminstone.

Jag har ju funnit det här med Mathem.se – vilket jag i tid och otid blir mobbad för på jobbet. Men det spelar ingen roll, jag ÄLSKAR det bekväma i att kunna storhandla utan att behöva nöta på varken skosulor eller höftkulor. Innan detta börjar låta som ett sponsrat inlägg så vill jag säga att det finns nackdelar. Jag handlar alldeles för mycket! Dessutom en massa skräp!

Det blir liksom alltid samma visa. Jag är hungrig och beställer hem mat. Hungern och lättheten att klicka i varor i korgen är en FARLIG blandning alltså! Plötsligt har jag köpt två påsar chips (som jag sedan äter från samtidigt, med en hand i var påse), enorma mängder läsk, en ostbricka eller två, och inlagda vitlöksklyftor i chilimarinad (som jag alltid äter för mycket av och får feberkänslor). Det är liksom fyra fredagsmyskvällar på en gång, som jag äter upp i ett nafs eftersom det existerar i min omedelbara närhet.

Så ja. Jag beställde hem mat igår kväll, och då kan ni ju gissa hur min midsommarafton har varit. Mathem borde ha en varningsskylt: ”Låt målsman beställa maten om du totalt saknar självbehärskning.”

1 kommentar

Skriv ett par väl valda ord vettja!