427803327_aa82046fec

Titta på honom! Titta på den självgode jäveln. Ami James från Miami Ink är själva urtypen av hur en äcklig machoman är. Går omkring och spänner sig, kan inte bjuda på sig själv för fem öre, och ska ta till våld så fort någon säger emot. Det sista vet jag förstås ingenting om, men ändå. Usch. Jag blir arg bara jag ser honom.

För övrigt, apropå Miami Ink, så måste jag fråga en sak. Varför har alla tatueringar så fruktansvärt klyschiga betydelser i det där programmet? Det är som att se Extreme home makover. Alltid samma sak. Någon vill tatuera in en bild på Musse pigg som påve, för att det symboliserar hennes kamp för att blablabla… BULLSHIT! Varför kommer det aldrig in någon som bara, liksom: ”Äh, den betyder ingenting, jag tyckte den var snygg”?

3 kommentarer

  1. Det kallas tydligen för "bra tv". Man ansöker ju om att få vara med, så jag antar att de tar ut de som har nån bra story med sin tatt.

  2. Annars får man inte tatuera sig i TV. Ska man ha en vanlig tatuering utan ngn som helst mening så får man gå dit dom dagar det inte är inspelning 😀

    Och sluta dissa Ami. Han är bland det snyggaste som vandrat på den här jorden. 🙂

Skriv ett par väl valda ord vettja!